Mi znanje ne dijelimo - mi ga umnožavamo!

Rješenja

rješenja izgrađena i usmjerena na probleme i potrebe korisnika
inovacija je naša strast

Nigdje nećete pronaći toliko rješenja na jednom mjestu kao u Jupiter Software. Za industrijske vertikale za koje smo specijalizirani donosimo 'high end' rješenja integrirana s općim sustavom upravljanja poslovanje. Jupiter Software BI, HRM, B2B, M2M, B2C, WHM, RETAIL, rješenja u poljoprivredi i prehrambenoj industriji su jedinstveni korpus s ERP i CORE tehnologijom.


Kvaliteta je naša opsesija

kvaliteta razvoja, implementacije, održavanja
svakodnevno preispitujemo naše poslovne procedure

Mi smo se obvezali - svaki dan raditi na unapređenju kvalitete naših proizvoda, metoda rada i odnosa s klijentima. Svakodnevno proizvodimo nova programska rješenja, dodajemo nove funkcionalnosti u postojeća rješenja, izrađujemo alate za kvalitetniji razvoj, poboljšavamo procedure testiranja, komuniciranja i rješavanja problema. Ma kako dobro izgledalo, na kraju dana uvijek smo spremni dovesti u pitanje svaki rezultat i sutra krenuti u borbu za još bolje sučelje, još brže upite, još više funkcionalnosti...


Potencijal

mi radimo samo ono što znamo .. IT i samo IT
ljudi, znanje, motivacija, kapital

Znanje, iskustvo i motivacija ljudi su naš najveći potencijal. Njemu smo dodali materijalni kapital u obliku prostora, opreme, novca i prava koji ljudima pružaju jamstvo sigurnosti i pouzdanosti. Moralni kapital koji smo gradili kroz paradigmu dugoročno, pametno i pošteno mjerimo pozitivnim mišljenjem naših kupaca, dobavljača, djelatnika, konkurencije i zajednice u kojoj radimo i živimo.


Reference

više od 260 tvrtki, 30 u top 500, više od 2000 klijenata
svoj uspjeh mjerimo uspjehom naših klijenata

Partnerstvo u izgradnji informacijskog sustava poduzeća slično je bračnom odnosu - temelji se na uzajamnom povjerenju. Naše reference rezultat su dugoročne izgradnje partnerskih odnosa kroz neprestano ulaganje energije u razvoj i implementaciju novih informatičkih tehnologija u poslovanje. U odnosu s nama klijenti mogu imati puno povjerenje - prema njihovom poslovanju, podacima i tajnama odnosimo se jednakom brigom kao i prema vlastitom poslovanju, podacima i tajnama.


Iskustvo

mi radimo samo ono u čemu smo lideri
u poslu smo od 1990.

Naše trajno opredjeljenje je vlastitim razvojem i uspješnom implementacijom IT rješenja doprinositi uspjehu naših klijenata. Od 1990. godine posvećeni smo akumulaciji iskustva u informatičkim tehnologijama i neprestanom usavršavanju svojih proizvoda i vještina. Iz nas je više od 700 uspješnih IT projekata. Naše iskustvo koncentrirano je na nekoliko industrijskih vertikala u kojima smo lideri.


Mi uvijek završavamo stvari

dugoročno, pametno i pošteno
Svaki projekt je prilika za novu referencu.

Svjesni smo da je najbolja marketinška poluga zadovoljan korisnik i dobar glas koji će on proširiti. Zbog toga u svaki novi projekt ulazimo kao da nam je posljednji, spremni uložiti sve svoje znanje i iskustvo kako bi ga pretvorili u referencu. Zbog toga iza nas nema nezavršenih projekata, a referentna lista je naš najbolji marketinški alat.


Fleksibilnost

vaša poslovna praksa je vaša poslovna vrijednost
Izuzetak je važan jednako kao i pravilo!

Tijekom godina akumulirali smo znanje i iskustvo radeći u specifičnim industrijskim vertikalama. To znanje ugrađeno u Jupiter Software donosimo vam kao dobru poslovnu praksu. Također, mi polazimo od pretpostavke da je vaše poslovno iskustvo vrijednost koja se ne smije izgubiti promjenom softvera. Naša fleksibilnost ogleda se u tome da smo u mogućnosti brzo i efikasno izgraditi vrlo specifična rješenja koja čuvaju vaše poslovne vrijednosti. Tajna je u našem znanju, vlastitom proizvodu i alatima za brzi razvoj rješenja.