Soba bez knjiga je kao čovjek bez duše. Ciceron

On Line dokumentacija


Jupiter Software je dinamičan proizvod - kako se mijenjaju funkcionalnosti tako se mijenja i dokumentacija. U tu svrhu Spin je razvio vlastitu tehnologiju za izradu, održavanje i publiciranje On line dokumentacije - Ganymed. Ovom tehnologijom postižemo timsko održavanje biblioteke naslova i automatiziranu standardizaciju i objavu naslova. Korisnici na taj način uvijek imaju pristup aktualnim verzijama priručnika.

Jupiter Software korisnici mogu na Help Desku pristupiti Internet biblioteci s više od 1.000 naslova o funkcionalnostima Jupiter Software-a. Lokalni Jupiter Software administrator može upravljati pristupnim pravima dokumentaciji, kako bi zaštitio povjerljive dokumente i znanja.

Dokumentacija na polici


Prilikom nabavke Jupiter Software sustava korisnik dobiva jedan (1) primjerak otisnute i uvezane korisničke dokumentacije i DVD s personaliziranom verzijom priručnika za operativno korištenje. Za interne potrebe svojih djelatnika ima pravo neograničenog umnožavanja priručnika.

Senzitivna pomoć


Svaka instalacija Jupiter Software dolazi s posebnim DB koji sadrži elektroničku dokumentaciju u Ganymed formatu. Tijekom korištenja Jupiter Software funkcionalnosti moguće je zatražiti Pomoć koja će korisnika odvesti na najbliži naslov s obzirom na korištenu funkcionalnost.

Tijekom procesa održavanja Jupiter Software instalacije DB s dokumentacijom, periodično se osvježava najnovijim sadržajima i aktualnim verzijama dokumentacije.