Izvrsnost u projektima

Pregled funkcionalnosti

Project Tracer


Project Tracer je desktop aplikacija koja omogućava racionalno upravljanje projektima, slučajevima, korištenjem resursa i obračunom usluga projektnog tipa.

Područje primjene je u svim organizacijama u kojima postoji potreba za upravljanjem projektima kao što su građevinske tvrtke, informatičke tvrtke (razvoj softvera i sl.) ali i druge organizacije koje se bave izvedbom projekata (lokalna uprava, neprofitne udruge i druge projektne organizacije...). Možemo ga precizno prilagoditi svakom korisniku pojedinačno i koja je otvorena za komunikaciju s drugim aplikacijama i rješenjima (npr. HRM portal, HelpDesk, Jupiter radni nalozi ili Microsoft Project...).

Svrha mu je omogućavanje kolaboracije, upravljanje dostupnim resursima, praćenje svih utrošaka vremena, te bolje planiranje i upravljanje projektom.

Otkrijte svijet projekata


Projektno usmjerene organizacije nepravedno su zapostavljene na tržištu poslovnih aplikacija. Gotovo svi proizvođači ERP sustava primarno su orijentirani na linijski organizirane tvrtke, uz tek ponešto podrške za praćenja projekata. Jupiter Software napokon mijenja ovu priču. U samu srž Jupiter Softwarea integrirana je podrška za praćenje i vođenje projekata, počevši od osnovnih funkcionalnosti – financijskog knjigovodstva, skladišnog i robnog poslovanja, do posebnog alata za upravljanje projektima – Project Tracera.

Spremni za projekte


Hijerarhijska struktura mjesta troška omogućuje praćenje troškova projekta po pojedinim dijelovima i njihovim sastavnicama, a uz to mogućnost knjiženja utrošaka po dodatnim dimenzijama pruža priliku za praćenje paralelne strukture po želji korisnika. Ovo je osobito bitno za građevinske tvrtke, gdje se gradilište kao mjesto troška može razbiti na sve svoje dijelove i pod-dijelove, a kroz dimenzije se može pratiti paralelno utrošak strojeva i ljudi. Naravno, uz građevinski sektor, cijela struktura je primjenjiva na sve projektne organizacije, radilo se to o informatičkim firmama, konzultantskim uslugama ili pak o poljoprivrednoj proizvodnji.