Uvijek - u pokretu

Pregled funkcionalnosti

Dostupni sa svakog mjesta


Prikupljanje i izrada dokumenata mobilnim uređajima praktična je u skladišnom poslovanju gdje upotrebom ručnih barcode terminala osiguravate točnost i brzinu unosa i kontrole dokumenata te mogućnost paralelnog rada za više djelatnika. Unos dokumenata na lokaciji pruža priliku da se prilagodite potrebama vaših kupaca na njihovoj lokaciji. Prikupljanje podataka na terenu pomaže djelatnicima kao što su trgovački putnici u brzini obrade te uklanja potrebu za ručnom obradom podataka.

Veliki i mali format


Potreba za mobilnim korištenjem poslovnih aplikacija sve je učestalija. Uz standardnu mogućnost upotrebe prijenosnih računala u kombinaciji s mobilnim mrežama i terminal servisima, postoje aktivnosti unutar i izvan granica vaše tvrtke za koje su mnogo pogodniji mobilni uređaji manjeg formata. Jupiter Software razvijen je tako da iste funkcionalnosti, zahvaljujući višeslojnoj arhitekturi, omogućava na različitim sučeljima. Jupiter Software je integriran sa uređajima kao što su najsuvremeniji dlanovnici, prijenosni terminali, tableti i pametni telefoni.

Ambulantna prodaja


Prodaja na lokaciji kupca omogućuje trgovcu da se na licu mjesta prilagodi zahtjevima kupaca, pokuša dodatno pojačati prodaju određenih artikala u izravnom kontaktu s kupcem te obavi dodatne aktivnosti kao što su povrat ambalaže. Ručni barcode terminali u kombinaciji s prijenosnim pisačima su idealna kombinacija uređaja za ovaj posao.

Trgovački putnik


Obrada terena, prikupljanje narudžbi i anketiranje kupaca su izrazito intenzivan posao unosa podataka na terenu. Dlanovnici, tablet računala ili veliki pametni telefoni idealni su za ovu primjenu. Veliki ekrani osjetljivi da dodir i posebno prilagođeno sučelje mobilne aplikacije savršen su spoj koji pruža veliku mobilnost ali i komfor pri unosu informacija.

Mobilno skladište


Prijem i otprema robe u tvrtkama s velikim skladišnim prometom, ogromnim asortimanom i potrebom za vrlo brzom obradom ulaza i izlaza, postavljaju pred djelatnike u skladištu velik izazov. Prijenosni barcode terminali pružaju smanjenje mogućnosti greške i povećavaju brzinu unosa. Bez obzira radilo se o prijemu robe ili njenoj otpremi, procedura je ista, skladištar mobilnim uređajem kreira ili pak kontrolira naloženi dokument, a moderni bežični uređaji uklanjaju potrebu za naknadnim prijenosom podataka. Uz otpremu i prijem najvažnija upotreba u skladišnom i maloprodajnom poslovanju je inventura, odnosno popis robe, čije se vrijeme koristeći ove uređaje višestruko skraćuje.

Osnovna sredstva


Praćenje osnovnih sredstava za velike tvrtke postaje sve veći problem. Kombinacijom prijenosnih barcode uređaja i primjenu aplikacije za ispis barcode naljepnica, jednoznačno se definira svaki komad imovine ili sitnog inventara što olakšava njihovo prepoznavanje, što je i najčešći problem tijekom inventure.

Pri prvom popisu potrebno je svu imovinu označiti naljepnicama s inventurnim brojem i barcodeom, a nakon toga popis inventara iz noćne more postaje ugodna aktivnost.