Online - uvijek dostupni kupcu

Pregled funkcionalnosti

Non-stop na usluzi


Web shop rješenje uklanja granice i udaljenost između kupca i prodavatelja, a omogućuje da se kreira biznis uz minimum investicija, bez zaliha robe, poslovnih prostora i drugih troškova. Sav posao se svodi na vrhunsku organizaciju i softversko rješenje koje sve to omogućuje. Helpdesk sustav služi za pružanje podrške kupcima, praćenje komunikacije te kao trajni komunikacijski kanal. I druga web rješenja se mogu prilagoditi ili povezati s postojećima u poboljšanju B2C komunikacije.

Web shop


Globalno poslovanje podrazumijeva da vaša tvrtka nije vezana za lokaciju na kojoj se nalazi, da je spremna svoje proizvode prodati i dostaviti na bilo kojem mjestu u svijetu. Bez obzira bili orijentirani samo na područje Hrvatske ili na cijeli svijet Web shop je rješenje kojim omogućujete maloprodajnim kupcima (shop) naručivanje i plaćanje robe upravo u trenutku kada im je ona potrebna, uz smanjenje troškova prodaje, mogućnost praćenja procesa isporuke te ubrzanje cijelog procesa. Kao i ostala rješenja, u potpunosti je integriran u Jupiter Software, CRM, skladišni maloprodajni sustav, te automatski generiraju sve daljnje procese potrebne da se izvrši narudžba kupca.

HelpDesk portal


HelpDesk je aplikacija Jupiter Software-a za centraliziranje komunikacije s korisnicima kojima je potrebna podrška, a namijenjena svim tvrtkama koje imaju intenzivnu komunikaciju s korisnicima kao što su informatičke tvrtke, telekomi, komunalne tvrtke, jedinice lokalne uprave i dr. Ona služi za prikupljanje zahtjeva, prijedloga i problema korisnika, njihovu obradu i slanje rezultata korisniku.

Dodatno, omogućava evidenciju utrošenog vremena, uspostavu veze s aplikacijom Project Tracer, sustav kontrole i mogućnost traženja potvrde rješenja od strane korisnika, automatizirano slanje obavijesti korisniku o stanju zahtjeva i sl.

HRM portal


Human resource management ili upravljanje ljudskim resursima postalo je jedno od najvažnijih područja upravljanja nekom tvrtkom. HRM portal pruža transparentnu komunikaciju, distribuciju podataka između HRM odjela i djelatnika. Portal omogućuje smanjenje troškova ažuriranja i verifikacije kadrovskih podataka, omogućuje vašim djelatnicima jednostavan i zaštićen uvid u njihove osobne podatke, isplate plaća, stanje obustava, pregled odobrenih i iskorištenih dana godišnjeg odmora, zaduženja imovine itd. Također omogućuje bolju komunikaciju pri planiranju i najavi odsustva, koordinaciji i korištenju zajedničkih resursa i te planiranje i kontroliranje ulaganja u znanje vaših ljudi.