Naša opsesija - Uvijek biti tehnološki lider

Microsoft Gold Partner

Microsoft partner


Od 1997. godine Spin Informatica je Microsoft Certified Solution Provider. Od 2003. godini Spin održava status Microsoft Gold Certified Partner. Posjedujemo kompetencije za Business Inteligence, Data Managament Solutions, Security Solutions, Advance Infrastructure Solutions i Software Development.

Optimizirano za Microsoft platformu


U razvoju i implementaciji Jupiter Software sustava vođeni smo idejom integracije s jedinstvenom, moćnom i perspektivnom sistemskom platformom. U Microsoft tehnologiji prepoznali smo platformu koja iz jednog izvora nudi operativni sustav, bazu podataka, Internet servise, kolaborativne alate, alate za osobnu produktivnost i razvojne alate. Svi ovi tehnološki elementi dobro su integrirani, opće dostupni i cjenovno prihvatljivi.

Jupiter Software nije opterećen "paralelnim" kodom koji daje prividni osjećaj neovisnosti od platforme. Fokusiranjem na jednu platformu postigli smo vrhunske perfomanse s kojima se slični sustavi teško mogu uspoređivati.

MS SQL Server


Za pohranu i organizaciju neograničenih količina vaših podataka koristimo Microsoft SQL Server. SQL Server je vrhunska tehnologija opće dostupna svima koji razvijaju poslovne aplikacije. Mi se razlikujemo od drugih po tome što tu tehnologiju koristimo duže od 15 godina i poznajemo gotovo sve njene tajne. Naši upiti se izvršavaju brže i na najvećim bazama podataka, naš dizajn podnosi i najsloženije zahtjeve korisnika.

Integracija s najnaprednijim tehnologijama


Jupiter Software snažno je integriran s najnaprednijim Microsoft tehnologijama - od integriranog sigurnosnog mehanizma koji vam osigurava korporativnu sigurnost i provjeru identiteta do prijenosa podataka iz Jupiter Software funkcionalnosti u Outlook kalendaru, kontakte, zadatke, komunikacije s Exchange tehnologijom, publiciranjem Jupiter Software podataka na vašim WEB aplikacijama do jednostavnog Copy/Paste prijenosa u Word ili Excel aplikacije.