Svaka naša referenca je dragulj!

PRVO PLINARSKO DRUŠTVO d.o.o. 11 mjesto


Prvo plinarsko društvo d.o.o. je operator distribucijskog sustava prirodnog plina na području sjeveroistočnog dijela Vukovarsko-srijemske županije, gdje upravlja vlastitom distributivnom mrežom i opskrbljuje prirodnim plinom preko 10.000 krajnjih korisnika

MLINAR pekarska industrija d.o.o. 87 mjesto


Tvrtka s poviješću u mlinsko-pekarskoj industriji od 1903. godine, danas je najpoznatiji brand u pekarskoj industriji. Proizvodnja i tehnologija koje jamče vrhunsku kvalitetu pekarskih proizvoda u više od 200 butik-pekara u Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj i Njemačkoj. Jupiter Software je informacijsko srce ovog sustava koje pokriva sve poslovne procese od proizvodnje, logistike, maloprodaje, robno-materijalnih tijekova do financija, ljudskih resursa i kontrolinga.

ŽITO d.o.o. 127 mjesto


Jedan od najvećih poslovnih sustava u agro kompleksu Hrvatske. Od otkupa poljoprivrednih proizvoda, proizvodnje stočne hrane, uzgoja svinja do zastupanja i distribucije agrarnih inputa. Jupiter Software integrira sve poslovne funkcije na svim lokacijama tvrtke u jedinstvenu bazu i integralni informacijski prostor u realnom vremenu.

MLIN I PEKARE d.o.o. 163 mjesto


Najveća mlinsko-pekarska industrija u sisačko-moslavačkoj županiji. Projektom implementacije Jupiter Software integralno pokriva ERP funkcionalnosti, proizvodnju sa slijedivošću, logistiku, maloprodaju, veleprodaju te procese u silosnom poslovanju i otkupu žitarica.

OSATINA GRUPA d.o.o. 417 mjesto


Najkompleksnija instalacija Jupiter Software u poljoprivrednom sektoru. Poslovni model i informacijski sustav obuhvaćaju: upravljanje ratarskom proizvodnjom, upravljanje govedarskom proizvodnjom, proizvodnjom i otkupom mlijeka, proizvodnju sirkovih metli, veterinarske usluge, kooperaciju i otkup, silosno poslovanje i trgovinu zaštitnim sredstvima.

Sokol Marić d.o.o. 282 mjesto


Društvo Sokol Marić je prvo privatno zaštitarsko društvo u RH, koje djeluje od 1991 godine, a do danas se razvilo u najkvalitetnije i najveće društvo za pružanje svih vrsta usluga zaštite. Tjelesnom zaštitom tvrtka štiti 1.973 objekata, a na centralni dojavni sustav društva priključeno je oko 11.000 objekata. Društvo također raspolaže najvećom flotom od 265 najsuvremenijih oklopnih vozila za prijevoz vrijednosti i sa 193 službena vozila društva. Polica od 30 milijuna kuna najveća je polica od profesionalne odgovornosti na ukupnom zaštitarskom tržištu u RH. Jupiter Softwarom upravlja se u području ERP, BI, DMS, HRM i CRM.

BIOVEGA d.o.o. 777 mjesto


Najveći hrvatski uvoznik i distributer zdrave hrane, uključujući i maloprodaju zdrave hrane kroz vlastite i franšizne objekte prepoznatljive kao bio&bio. Kroz tvrtku kćer Plantetopija sustav se bavio izdavanjem knjiga za unapređenje kvalitete življenja. U okvirima Makronove (Ilica 72, Zagreb) djeluje i prvi restoran prirodne prehrane prema makrobiotičkim načelima u Hrvatskoj. Jupiter Software prati sve poslovne procese u sustavu od naručivanja robe, distribucije i upravljanja maloprodajnim lancem, uključujući i franšizni model poslovanja.

KOESTLIN d.d. 478 mjesto


U Hrvatskoj, uz Kraš i Slobodu, najveći proizvođač keksa. Sa 60 različitih proizvoda u 100 vrsta pakovanja uspješno osvaja regionalno i svjetsko tržište. Jupiter Software koriste od početka 1.1.2003. godine kao integralnu potporu poslovanju od managementa, preko financija do komercijalnih i skladišnih funkcija. Od 2005. godine implementiran i sustav upravljanja proizvodnjom sa slijedivošću sirovina i gotovih proizvoda u skladišnom, proizvodnom i distributivnom sustavu.

PAN-PEK d.o.o. 160 mjesto


Vodeće poduzeće u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda. Nude tržištu vrlo široku paletu proizvoda- od osnovnih do specijalnih vrsta kruha i peciva, svježih i pakiranih kolača i torti, pa do proizvoda po narudžbi. Osim kroz veleprodaju (trgovačke kuće, škole, bolnice...) svoje proizvode prodaju i u tridesetak vlastitih specijaliziranih prodavaonica. Jupiter Software integralno rješenje pokriva kompletno poslovanje- od BI i ERP modula do upravljanja proizvodnjom, logistikom i maloprodajnom mrežom.

IREKS AROMA d.o.o. 340 mjesto


IREKS AROMA nasljednik je poduzeća Chromos Aroma, osnovanog početkom pedesetih godina. Nakon privatizacije sredinom 1993 godine, Chromos Aroma postaje sestrinska tvrtka Ireksa iz Kulmbacha, jednog od vodećih proizvođača poboljšivača i namjenskih mješavina za kruh, pecivo i slastičarstvo. Jupiter Software u Ireks aromi pokriva cjelokupan poslovni proces, od BI do ERP-a, a posebnost je upravljanje proizvodnjom i kontrola kvalitete. Po prvi put Jupiter Software implementira princip SLIJEDIVOSTI u proizvodnji, skladištima i komercijalnom modelu.

NOVI AGRAR d.o.o. 123 mjesto


Jedan od najvećih subjekata u agro kompleksu nastao iz sustava IPK Ratarstvo - stočarstvo. Novi agrar djeluje u poslovnom sustavu Žito d.o.o. Osijek i u sebi obuhvaća ratarsku i stočarsku proizvodnju. Jupiter Software implementira sve funkcije za upravljanje poslovanjem (EAS) kao i specifične module za ratarsku i stočarsku proizvodnju.

OSJEČKA PIVOVARA d.d. 895 mjesto


Prva hrvatska i najveća slavonska pivovara, sa tradicijom koja seže do daleke 1697.g. Jupiter Software implementiran u cjelokupnom poslovanju: od nabave, financijskog i robno-materijalnog knjigovodstva, obračuna plaća i skladišnog poslovanja do proizvodnje, prodaje i BI i controling sustava. Na mobilnoj platformi razvijeni Jupiter Software moduli za mobilnu prodaju, prikupljanje marketing informacija i ambulantnu prodaju.

AGROKOR d.d. mjesto


Agrokor koncern najveća je privatna kompanija u Hrvatskoj i jedna od najjačih kompanija u jugoistočnoj Europi. Primarne djelatnosti koncerna su proizvodnja i distribucija hrane i pića te maloprodaja. Jupiter Software implementiran je u više članica koncerna u domeni primarne poljoprivredne proizvodnje, otkupa poljoprivrednih proizvoda i proizvodnje hrane: Agrofructus, Plodovi fructus, Agrofruktus Makedonija, VUPIK Vukovar, PIK Vinkovci.

Mesna industrija RAVLIĆ d.o.o. 427 mjesto


Vodeće poduzeće u mesarskoj industriji. Jupiter Software integralno rješenje pokriva kompletno poslovanje- od BI i ERP modula do upravljanja proizvodnjom, logistikom i maloprodajnom mrežom mesnica.

AGRONOM d.o.o. mjesto


Tvrtka Agronom d.o.o. Požega osnovana je 1996. godine,te je vodeće tvrtke na području trgovine poljoprivrednim proizvodima, poljoprivrednom mehanizacijom te repromaterijalom za poljoprivredu. Agronom danas zapošljava više od 170 djelatnika, a poslovanje je organizirano u više segmenata. Jupiter Software implementira sve funkcije za upravljanje poslovanjem (EAS) kao i dijelova za vođenje maloprodaje, tvornice stočne hrane i mehanizaciju.

PPK VALPOVO d.o.o. 417 mjesto


PPK Valpovo d.d. je najveći agro industrijski subjekt u Valpovštini, s tradicijom dugom više od pola stoljeća. Osnovne djelatnosti su: proizvodnja primarnih sirovina, skladištenje sirovina te prerada u finalne prehrambene proizvode. Jupiter Software integrira sve poslovne procese od primarne proizvodnje do poslovne inteligencije.

PIK-VINKOVCI plus d.o.o. 188 mjesto


Osnovna djelatnost tvrtke je prerada, skladištenje i proizvodnja žitarica, industrijskog bilja i povrća. Ratarska proizvodnja raspolaže prvoklasnim oranicama u klimatskom području koje je idealno za proizvodnju kukuruza, šećerne repe, pšenice, soje, suncokreta i većine povrtlarskih kultura. Prema skladišnim kapacitetima i kapacitetima za prijem robe u silose i sušenje tvrtka se ubraja među najveće u Republici Hrvatskoj.

VUPIK plus d.o.o. 206 mjesto


VUPIK d.d. je najveći agroindustrijski kompleks u vukovarskoj regiji. Poljoprivredna proizvodnja organizirana je na više od 7.800 hektara ratarskih površina, 350 hektara vinograda i 10-ak hektara voćnjaka. Od 2010. u sastavu koncerna Agrokor. Jupiter Software integrira i podržava sve proizvodnje i poslovne procese u jedinstvenom informacijskom prostoru.

PP ORAHOVICA d.o.o. 469 mjesto


Poljoprivredno poduzeće ORAHOVICA d.d. osnovano je 1963. godine. Na približno 6800 ha obradivih površina obavlja ratarsku, stočarsku, ribnjičarsku, voćarsku i vinogradarsku proizvodnju. U poslovnom sustavu funkcioniraju silosi i najmoderniji pogon za doradu lješnjaka. Posebno poznati po izvrsnim vinima: Silvanac zeleni, Pinot sivi, Rizling rajnski, Graševina, Frankovka, Chardonnay i Sauvignon. Jupiter Software integrira sve poslovne i proizvodne procese u jedinstveni informacijski prostor.

MONTELEKTRO d.o.o. 299 mjesto


Tvrtka Montelektro pruža rješenja na polju elektro inženjeringa i automatizacije diljem svijeta i u mnogim industrijskim područjima kao što su proizvodnja cementa, hrane, lijekova, duhana i energije. Cilj tvrtke je unaprijediti industrijski proces klijenta, ne samo vezano uz aktualni projekt nego i uz sveukupnu proizvodnju. Jupiter Software u Montelektru od 2012 godine pospješuje upravljanje procesima BI, HRM, CRM, ERP i Project Managementa.

KANDIT d.o.o. 346 mjesto


Jedan od vodećih proizvođača konditorskih proizvoda u Hrvatskoj. Jupiter Software implementiran u svim baznim poslovnim procesima, uključujući i proizvodnju sa slijedivošću kroz sve faze procesa (nabava, skladištenje, proizvodnja, otprema).

Puljanka-Brionka d.o.o. mjesto


Najveći istarski proizvođač proizvoda pekarske, slastičarske i tjesteninske industrije sa tradicijom dugom 65 godina. Proizvodnja i prodaja organizirani širom Istre, u vlastitim pekarama i maloprodajnim objektima. Jupiter Software integralno pokriva BI, ERP i HRM funkcionalnosti te proizvodnju sa slijedivošću, logistiku i maloprodaju.

VODOVOD grada Vukovara d.o.o. mjesto


Vodovoda grada Vukovara opskrbljuje oko 20.000 korisnika vodovodne mreže grada i okolice. Od ranije koristi Jupiter Software sustav Komunalis – rješenje za upravljanje korisnicima komunalnih usluga, upravljanje izgradnjom vodovodne mreže i evidenciju, utrošak i obračun potrošnje vode. Jupiter Software ERP sustav obuhvaća standardne module za upravljanje tvrtkom – BI, ERP, CRM, HRM i WHM. Uvođenjem ERP modula izvršila se potpuna integracija s modulom KOMUNALIS što je osiguralo viši stupanj kvalitete u poslovnom izvještavanju i upravljanju tvrtkom.

TIA Partner d.o.o. 585 mjesto


Vodeći distributer pića u Primorsko-goranskoj županiji, članica grupacije Zagrebačke pivovare. Jupiter Software implementiran u svim poslovnim procesima tvrtke, uključujući distribuciju i logistiku.

DIBA d.o.o. Suhopolje 892 mjesto


Renomirani je poslovni sustav duge tradicije u djelatnostima poljoprivredne proizvodnje. Jupiter Software u DIBI integrira sve poslovne procese, od BI i ERP modula do upravljanja proizvodnjom, kooperacijom, otkupom i silosnim poslovanjem

OSIMPEX d.o.o. 385 mjesto


Poduzeće za proizvodnju te unutarnju i vanjsku trgovinu crnom i obojenom metalurgijom. Tvrtka OSIMPEX d.o.o. zajedno sa sestrinskom tvrtkom FEROIMPEX d.o.o., jedna je od vodećih trgovačkih subjekata u regiji koja se bavi veletrgovinom proizvoda i poluproizvoda od čelika putem mreže svojih poslovnih jedinica u RH. Jupiter Software integrira sve poslovne i proizvodne procese u jedinstveni informacijski prostor.

UNIKOM d.o.o. 448 mjesto


Komunalno poduzeće za gospodarenje otpadom, održavanje zelenih površina, upravljanje ZOO vrtom. Sa bazom od više od 40.000 privatnih i 10.000 poslovnih korisnika predstavlja jedno od najveći komunalnih poduzeća u istočnoj Hrvatskoj. Jupiter Software pokriva sve poslovne funkcije: BI, ERP, HRM, WHM. Sustav upravljanja komunalnim uslugama KOMUNALIS održava bazu korisnika, generira zaduženja, organizira naplatu pomoću inkasatora i PDT uređaja te kontrolira stanje svih korisničkih računa. UNIKOM je korisnik Spinovih integralnih informatičkih usluga od 1994. godine

RICARDO d.o.o. 340 mjesto


Ricardo d.o.o. nudi uslugu prijevoza svih vrsta roba u ambijentalnom i hlađenom režimu, te uvođenjem HACCP sustava upravljanja hranom pri transportu prehrambenih proizvoda zadovoljava visoke standarde pri prijevozu prehrambenih proizvoda. Osim transporta, nude se i usluge skladištenja i distribucije. Jupiter Software koristi za BI, ERP, HRM, CRM, POS procesima, te od 2013. godine i u proizvodnji jabučnog soka.

KONOS CONSTRUCTION d.o.o. Lučko 326 mjesto


Tvrtka KONOS Construction d.o.o. Zagreb je vodeća hrvatska tvrtka za opremanje poslovnih objekata i druge završne radove u građevinarstvu. Brojne ugledne hrvatske institucije dale su povjerenje ovoj tvrtki pri izgradnji ili uređenju njihovih poslovnih prostora: West Gate, City Center, Hotel Esplanada Zagreb, HYPO bank Zagreb, KING CROSS Zagreb. Jupiter Software-om riješene su sve temeljne funkcije poduzeća od BI, ERP, MRP do HRM i Imovine. Posebnim rješenjem uspostavljen je nadzor i izvještavanje nad građevinskim radnim nalozima i projektima.

TVORNICA ULJA ČEPIN d.d. 318 mjesto


Osnovna djelatnost Tvornice ulja Čepin d.o.o je proizvodnja sirovih i rafiniranih ulja te su u toj djelatnosti najveći proizvođač u Hrvatskoj s preradbenim kapacitetom od 500t/24h prerađene sirovine, odnosno 100t/24h proizvedenog rafiniranog ulja. Jupiter Software podržava poslovne procese od financijskog poslovanja do proizvodnje sa sljedivosti, laboratorijskog ispitivanja kvalitete, ugovaranja i praćenja poljoprivredne kooperacije i održavanja industrijskog pogona.

BIJELIĆ Co. d.o.o. 531 mjesto


Tvrtka Bijelić Co. d.o.o. najveći je distributer pića, cigareta i kave u regiji, a ujedno je i suosnivač Gastro grupe. Jupiter Software pokriva sveukupno poslovanje od managementa do skladišnog poslovanja. Najveći izazovi u području prodaje, otpreme i upravljanja zalihama. Riješena ambulantna prodaja pomoću PDT uređaja. BI aplikacije za praćenje ponašanja kupaca.

FERMOPROMET d.o.o. 566 mjesto


Poljoprivredna grupacija sa tvrtkama u Baranji i Srbiji. Bavi se poljoprivrednom proizvodnjom i veletrgovinom poljoprivrednih proizvoda te lovno-turističkom djelatnošću.

Agrofructus d.o.o. 325 mjesto


Tvrtka se bavi organizacijom proizvodnje i otkupom voća i povrća. Sjedište tvrtke u Donjem Miholjcu, sa otkupnim centrima u Lozanu (Virovitica) i Kakmi (Biograd). Jupiter Software u Agrofructusu pokriva cjelokupan poslovni proces; implementirani su moduli BI, CRM, ERP, HRM te specifična rješenja za otkup poljoprivrednih proizvoda.

DICENTRA d.o.o. mjesto


Osnovna djelatnost tvrtke Dicentra d.o.o. je zastupanje stranih tvrtki na hrvatskom tržištu u smislu uvoza, distribucije i logističkih usluga. Sa 4 regionalna distributivna centra u Vukovaru, Zagrebu, Rijeci i Splitu svrstana je među pet najvećih distributerskih tvrtki u regiji. Distribuira više od 1500 proizvoda renomiranih brandova: Wrigley, Philips, Intersnack, Ulker, Cebe, Crvenka, Bambi, Arca na više od 8.000 prodajnih mjesta. Jupiter Software integrira razgranato poslovanje i omogućava kontrolu svih poslovnih funkcija - od nabave do prodaje u svim povezanim tvrtkama sustava: Dicentra, Filir i Podunavska slobodna zona.

MARINADA d.o.o. Slatina 751 mjesto


Marinada d.o.o., proizvođač je pasteriziranog voća i povrća, sa najmodernijim proizvodnim pogonom ove vrste u regiji, sa godišnjom preradom preko 20 tisuća tona voća i povrća. Kako bi bila ukorak sa svjetskim trendovima, uvela je i implementirala IFS – FOOD V6 standard te HALAL i KOSHER certifikat. Jupiter Software u Marinadi pokriva cjelokupan poslovni proces; implementirani su moduli BI, CRM, ERP, HRM te specifična rješenja za otkup poljoprivrednih proizvoda.

CEZAREJA d.o.o. 345 mjesto


od osnutka 1997.g djelatnost tvrtke isključivo je vezana za poljoprivredu – ugovaranje poljoprivredne proizvodnje žitarica, uljarica i šečerne repe te vlastita proizvodnja – sjemenske pšenice i soje uz obradu vlastitom mehanizacijom. Jupiter Software u Cezareji pokriva cjelokupan poslovni proces; implementirani su moduli BI, CRM, ERP, HRM te specifična rješenja u domeni poljoprivredne proizvodnje: proizvodnje žitarica, ind.bilja, prerade iskladištenja žitarica, mlinarstva, silosnog poslovanja, sjemenarstva i kooperacija.

NOVOCOMMERCE International d.o.o. mjesto


Područje djelatnosti tvrtke je trgovina poljoprivrednom mehanizacijom, priključnim poljoprivrednim strojevima, rezervnim dijelovima i servis. Zastupnik najvećeg svjetskog proizvođača poljoprivredne mehanizacije – John Deere. Maloprodajnim objektima pokrivena je kontinentalna Hrvatska.

Hrvatski novčarski zavod d.o.o. mjesto


Hrvatski novčarski zavod d.o.o. dobavljač je kovanog novca i medalja vrhunske kvalitete na hrvatskom i međunarodnom tržištu. Osnovan je 1993.g. Jupiter Software ERP sustav obuhvaća standardne module za upravljanje tvrtkom – BI, ERP, CRM, HRM i WHM, uz specifičnosti praćenja proizvodnje kovanog novca, registracijskih pločica, numizmatike, medalja, plaketa i znački.

KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR OSIJEK mjesto


Klinička bolnica grada Osijeka. Najveća bolnica u istočnom dijelu Hrvatske, sa preko 2600 zaposlenih. Implementirani moduli Jupiter Software-a za upravljanje ljudskim resursima i obračun plaća, te modul za upravljanje imovinom.

Teri trgovina d.o.o. Slavonski Brod mjesto


Na području brodsko-posavske županije najveći distributer pića i druge robe za ugostiteljstvo. Poslovanje na tri lokacije (S. Brod, Slobodnica i Požega) integrirano u jedinstven sustav kontrole i upravljanja. Implementiran Jupiter Software od početka 2004. godine.

RIJEKAMETALI d.o.o. Kastav mjesto


Osnovna djelatnost ovog uspješnog poduzeća je distribucija metalnih proizvoda koji se koriste u graditeljstvu. Zastupništvo mnogih poznatih talijanskih i drugih svjetskih imena. Poslovanje se odvija na lokacijama Kastav (Rijeka) i Zagreba - obje lokacije povezane su i integrirane u jedinstveni ON LINE informacijski sustav.

PAPUK d.d. Našice 675 mjesto


Papuk d.d. Našice je jedan od najvećih mlinsko-pekarskih kompleksa u Slavoniji. Uz proizvode mlina i pekarnice, nude usluge sušenja i čuvanja poljoprivrednih proizvoda u vlastitim silosima, a sa ratarskom proizvodnjom i kooperacijom, zaokružuju proizvodnju mlinsko-pekarskih proizvoda. Svoje proizvode distribuiraju i kroz vlastiti maloprodajni lanac. Jupiter Software u Papuku d.d. podržava sve dijelove proizvodnje od ratarstva, silosa, mlina do pekarnice, kao i maloprodaje i ERP funkcionalnosti.

ATO INŽENJERING d.o.o. mjesto


ATO Inženjering d.o.o. pruža usluge razvoja DCS, PLC i SCADA aplikacija, njihovog ispitivanja i puštanja u rad, projektiranje i izradu nadzorno upravljačkih ormara i niskonaponskih razvoda, preventivno i korektivno održavanje te savjetovanje. Od 2012 ATO koristi Jupiter Software u svrhu poboljšanja organizacije rada u području ERP, HRM, BI, CRM i Project Managementa.

BARANJSKI VODOVOD d.o.o. mjesto


Tvrtka se bavi skupljanjem, pročišćavanjem i distribucijom vode. Jupiter Software ERP sustav obuhvaća standardne module za upravljanje tvrtkom – BI, ERP, CRM, HRM i WHM, te cjelokupni sustav Komunalis – rješenje za upravljanje korisnicima komunalnih usluga, upravljanje izgradnjom vodovodne mreže i evidenciju, utrošak i obračun potrošnje vode.

Ministarstvo poljoprivrede mjesto


Tržišni informacijski sustav u poljprivredi - TISUP razvijen na Jupiter Software tehnologijama - prikuplja, obrađuje i distribuira informacije o kretanju cijena poljoprivrednih proizvoda i inputa na području Hrvatske. Jupiter Software uspješno riješava rad s velikom količinom zapisa, složenim statističkim obradama i WEB distribucijom informacija.

Tvornica šećera Osijek d.o.o. 151 mjesto


Jedna od tri tvornice šećera u Hrvatskoj, te jedna od najmodernijih šećerana u ovom dijelu Europe. Jupiter Software implementiran tijekom 2011. godine u svim temeljnim poslovnim procesima.

NEVKOŠ d.o.o. mjesto


Vinkovačka tvrtka Nevkoš d.o.o. bavi se prikupljanjem komunalnog i drugih vrsta otpada s područja Vukovarsko-srijemske Županije te javnom higijenom na području Grada Vinkovaca od osnutka 1991.godine. Uvođenjem Jupiter Software ERP sustava I integracijom s modulom KOMUNALIS, osigurao se viši stupanj kvalitete u poslovnom izvještavanju i upravljanju tvrtkom.

CENTAR TEHNIKE d.o.o. za trgovinu mjesto


Maloprodajni lanac i distributer sive i bijele tehnike sa 7 maloprodajnih centara.

SETCOR d.o.o. mjesto