Naša opsesija - Uvijek biti tehnološki lider

Prijenos podataka

Živjeti ONLINE - Potreba i Stvarnost


Jupiter Software omogućava da budete ON LINE sa svojim radnim mjestom, svojim suradnicima, poslovnicama, poslovnim partnerima, bankama, državnim institucijama koristeći bilo koji oblik povezivanja i komuniciranja - LAN, WAN, VPN, WEB, Terminal Services, RDP sa bilo kojeg uređaja kao što su laptop, desktop, tablet, smartphone u bilo koje vrijeme.

Umreženi svijet


Danas svi žele biti ON LINE - umreženi i povezani u realnom vremenu. Nitko više ne voli "prijenos podataka u velikim paketima" - papirom, disketom, zipom, modemom.

Naša misija je omogućiti provođenje poslovnih transakcija u realnom vremenu na jednostavan, siguran i ekonomičan način.

2000. godine započeli smo istraživanja na području korištenja VPN sustava u poslovnim sustavima. Na malim brzinama i visokim cijenama realna primjena VPN sustava izgledala je kao daleki san. Brzine su rasle, cijene padale, a mi smo razvijali Jupiter Software, kao sustav obrade transakcija u realnom vremenu.

2002. godine izgradili smo za Žito grupu prvi poslovni sustav u realnom vremenu temeljen na VPN infrastrukturi. Od tada smo uspješno izgradili više od 70 centara koji podržavaju Jupiter Software i transakcije u realnom vremenu.

Opcije povezivanja


Jupiter Software jednako dobro se izvršava u lokalnoj mreži (LAN) na lokalnom računalu kao i u širokopojasnim mrežama (WAN) uvjetima lokalnog računala i udaljene baze.

Terminal Services mod osigurava da se cjelokupan proces izvodi na Terminal Serveru, a udaljena računala preuzimaju ulogu Input-Output uređaja. Udaljene lokacije mogu biti spojene na Internet bilo kojom raspoloživom tehnologijom (Frame Relay, ADSL, GPRS, UMTS, dial up).

Jupiter Software WEB moduli mogu se izvoditi na udaljenim računalima s Internet konekcijom i bilo kojim WEB preglednikom, bez obzira na operativni sustav.

Kombinacije su moguće


U jednom poslovnom sustavu moguće su kombinacije svih opcija povezivanja i pristupa. Dio računala može biti u lokalnoj mreži s punim Jupiter Software klijentom koji se izvodi na lokalnom računalu, dio slabijih računala mogu kroz lokalnu mrežu pristupati Terminal Serveru i koristi njegovu procesnu moć. Udaljene lokacije mogu istovremeno pristupati Terminal Serveru ili raditi kroz specijalizirane WEB aplikacije. Na SmartPhone uređajima mogu biti Windows Mobile ili Android aplikacije za pojedine funkcije ili se može pokrenuti RDP klijent za pristup Jupiter Software funkcionalnostima.

Sve ove i mnoge druge kombinacije pristupa pokrivene su jedinstvenim konkurentnim modelom licenciranja i mogu koegzistirati istovremeno na jednom sustavu.