Lokacija i kontakt kanali

Spin d.o.o.
Županijska 15, 31000 Osijek
Telefon:+385 31 20 30 20
E-mail:spin@spin.hr
WEB lokacije:www.spin.hr
 www.jupiter-software.com
Radno vrijeme:PON - PET
08.00 - 17.00

Kontakt forma

Ime i prezime
E-mail
Poruka
Anti-bot zaštita:
Captcha image
Show another codePrikaži drugi kod

Prezentacije

Prezentacije je prilika da dobijete iz prve ruke informacije o tehnologiji i funkcionalnostima proizvoda, ali i  upoznate ljude koji će vas voditi kroz proces implementacije. Prezentacije održavamo u našem prezentacijskom centru, na vašoj lokaciji ili na referentnoj lokaciji.

Prezentacije na našoj lokaciji

Prezentacija u našem demo centru osiguravaju vašu punu koncentraciju i posvećenost, daju vam uvid i provjeru našeg poslovnog potencijala i na raspolaganju vam stoji širok krug specijalista i demo modela na kojima možete raspraviti sva specifična pitanja.

Prezentacija na vašoj lokaciji

Prezentacija na vašoj lokaciji omogućava širem krugu vaših djelatnika dobivanja uvida u funkcionalnosti i mogućnosti postavljanja pitanja od njihovog interesa. Prezentacija je ograničena brojem Spin konzultanata koji vam stoje na raspolaganju i manjim brojem demo modela.

Prezentacije na referentnoj lokaciji

Prezentacija kod referentnog korisnika pruža uvid u autentična iskustva korisnika u implementaciji i korištenju Jupiter Software. Organiziramo posjete referentnoj lokaciji bez našeg prisustva kako bi dobili objektivne i nepristrane informacije .