Snaga mnoštva

Usmjerenost na velik broj pojedinačnih kupaca poslovni je model koji je na globalnom tržištu postao glavni trend. Rješenja usmjerena na pojedinačnog kupca postaju primaran način komunikacije za tvrtke koje su se usmjerile na digitalnu komunikaciju i pristup kupcu preko Interneta.

Non-stop na usluzi

Web shop rješenje uklanja granice i udaljenost između kupca i prodavatelja, a omogućuje da se kreira biznis uz minimum investicija, bez zaliha robe, poslovnih prostora i drugih troškova. Sav posao se svodi na vrhunsku organizaciju i softversko rješenje koje sve to omogućuje. Helpdesk sustav služi za pružanje podrške kupcima, praćenje komunikacije te kao trajni komunikacijski kanal. I druga web rješenja se mogu prilagoditi ili povezati s postojećima u poboljšanju B2C komunikacije.

Web shop

Globalno poslovanje podrazumijeva da vaša tvrtka nije vezana za lokaciju na kojoj se nalazi, da je spremna svoje proizvode prodati i dostaviti na bilo kojem mjestu u svijetu. Bez obzira bili orijentirani samo na područje Hrvatske ili na cijeli svijet Web shop je rješenje kojim omogućujete maloprodajnim kupcima (shop) naručivanje i plaćanje robe upravo u trenutku kada im je ona potrebna, uz smanjenje troškova prodaje, mogućnost praćenja procesa isporuke te ubrzanje cijelog procesa. Kao i ostala rješenja, u potpunosti je integriran u Jupiter Software, CRM, skladišni maloprodajni sustav, te automatski generiraju sve daljnje procese potrebne da se izvrši narudžba kupca.

HelpDesk portal

HelpDesk je aplikacija Jupiter Software-a za centraliziranje komunikacije s korisnicima kojima je potrebna podrška, a namijenjena svim tvrtkama koje imaju intenzivnu komunikaciju s korisnicima kao što su informatičke tvrtke, telekomi, komunalne tvrtke, jedinice lokalne uprave i dr. Ona služi za prikupljanje zahtjeva, prijedloga i problema korisnika, njihovu obradu i slanje rezultata korisniku.

Dodatno, omogućava evidenciju utrošenog vremena, uspostavu veze s aplikacijom Project Tracer, sustav kontrole i mogućnost traženja potvrde rješenja od strane korisnika, automatizirano slanje obavijesti korisniku o stanju zahtjeva i sl.

HRM portal

Human resource management ili upravljanje ljudskim resursima postalo je jedno od najvažnijih područja upravljanja nekom tvrtkom. HRM portal pruža transparentnu komunikaciju, distribuciju podataka između HRM odjela i djelatnika. Portal omogućuje smanjenje troškova ažuriranja i verifikacije kadrovskih podataka, omogućuje vašim djelatnicima jednostavan i zaštićen uvid u njihove osobne podatke, isplate plaća, stanje obustava, pregled odobrenih i iskorištenih dana godišnjeg odmora, zaduženja imovine itd. Također omogućuje bolju komunikaciju pri planiranju i najavi odsustva, koordinaciji i korištenju zajedničkih resursa i te planiranje i kontroliranje ulaganja u znanje vaših ljudi.