1
Rješenja rješenja izgrađena i usmjerena na probleme i potrebe korisnika inovacija je naša strast  
Nigdje nećete pronaći toliko rješenja na jednom mjestu kao u Jupiter Software. Za industrijske vertikale za koje smo specijalizirani donosimo 'high end' rješenja integrirana s općim sustavom upravljanja poslovanje.
Jupiter Software BI, HRM, B2B, M2M, B2C, WHM, RETAIL, rješenja u poljoprivredi i prehrambenoj industriji su jedinstveni korpus s ERP i CORE tehnologijom.
2
Kvaliteta je naša opsesija kvaliteta razvoja, implementacije, održavanja svakodnevno preispitujemo
naše poslovne procedure
Mi smo se obvezali - svaki dan raditi na unapređenju kvalitete naših proizvoda, metoda rada i odnosa s klijentima. Svakodnevno proizvodimo nova programska rješenja,  dodajemo nove funkcionalnosti u postojeća rješenja, izrađujemo alate za kvalitetniji razvoj, poboljšavamo procedure testiranja, komuniciranja i rješavanja problema. Ma kako dobro izgledalo, na kraju dana uvijek smo spremni dovesti u pitanje svaki rezultat i sutra krenuti u borbu za još bolje sučelje, još brže upite, još više funkcionalnosti.....
3
Potencijal mi radimo samo ono što znamo .. IT i samo IT ljudi, znanje, motivacija, kapital 
Znanje, iskustvo i motivacija ljudi su naš najveći potencijal. Njemu smo dodali materijalni kapital u obliku prostora, opreme, novca i prava koji  ljudima pružaju jamstvo sigurnosti i pouzdanosti. Moralni kapital koji smo gradili kroz paradigmu dugoročno, pametno i pošteno mjerimo  pozitivnim mišljenjem naših kupaca, dobavljača, djelatnika, konkurencije i zajednice u kojoj radimo i živimo.
4
Reference više od 260 tvrtki, 30 u top 500, više od 2000 klijenata svoj uspjeh mjerimo uspjehom naših klijenata
Partnerstvo u izgradnji informacijskog sustava poduzeća slično je bračnom odnosu - temelji se na uzajamnom povjerenju. Naše reference rezultat su dugoročne izgradnje partnerskih odnosa kroz neprestano ulaganje energije u razvoj i implementaciju novih informatičkih tehnologija u poslovanje. U odnosu s nama klijenti mogu imati puno povjerenje - prema njihovom poslovanju, podacima i tajnama odnosimo se jednakom brigom kao i prema vlastitom poslovanju, podacima i tajnama.
5
Iskustvo mi radimo samo ono u čemu smo lideri u poslu smo od 1990.
Naše trajno opredjeljenje je vlastitim razvojem i uspješnom implementacijom IT rješenja doprinositi uspjehu naših klijenata. Od 1990. godine posvećeni smo akumulaciji iskustva u informatičkim tehnologijama i neprestanom usavršavanju svojih proizvoda i vještina. Iz nas je više od 700 uspješnih IT projekata. Naše iskustvo koncentrirano je  na nekoliko industrijskih vertikala u kojima smo lideri.
6
Mi uvijek završavamo stvari dugoročno, pametno i pošteno Svaki projekt je prilika za novu referencu.
Svjesni smo da je najbolja marketinška poluga zadovoljan korisnik i dobar glas koji će on proširiti. Zbog toga u svaki novi projekt ulazimo kao da nam je posljednji, spremni uložiti sve svoje znanje i iskustvo kako bi ga pretvorili u referencu. Zbog toga iza nas nema nezavršenih projekata, a referentna lista je naš najbolji marketinški alat.
7
Fleksibilnost vaša poslovna praksa je vaša poslovna vrijednost Izuzetak je važan jednako kao i pravilo!
Tijekom godina akumulirali smo znanje i iskustvo radeći u specifičnim industrijskim vertikalama. To znanje ugrađeno u Jupiter Software donosimo vam kao dobru poslovnu praksu. Također, mi polazimo od pretpostavke da je vaše poslovno iskustvo vrijednost koja se ne smije izgubiti promjenom softvera. Naša fleksibilnost ogleda se u tome da smo u mogućnosti brzo i efikasno izgraditi vrlo specifična rješenja koja čuvaju vaše poslovne vrijednosti. Tajna je u našem znanju, vlastitom proizvodu i alatima za brzi razvoj rješenja.